Geräte und Zubehör
Kokos en karamel cheesecake
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
16 stuks
Zutaten
Cheesecake
-
boter om de vorm in te vetten
-
witte suiker220 g
-
huisgemaakte vanillesuiker40 g
-
maïzena (zetmeel)75 g
-
kwark, 20% vet1250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eieren2
Kokos-karamelsaus en opbouw
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
kokoswater130 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
kokosolie30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
11 g
Brennwert
1329 kJ /
318 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Appelpunch
30 Min
Gehakte uien
5 Min
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Aardbeienmojito
10 Min
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Snelle brownie
25 Min
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min