Geräte und Zubehör
Kokos en karamel cheesecake
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
16 stuks
Zutaten
Cheesecake
-
boter om de vorm in te vetten
-
witte suiker220 g
-
huisgemaakte vanillesuiker40 g
-
maïzena (zetmeel)75 g
-
kwark, 20% vet1250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eieren2
Kokos-karamelsaus en opbouw
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
kokoswater130 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
kokosolie30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
11 g
Brennwert
1329 kJ /
318 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
IJskroon van meringue en frambozen
4 Std. 10 Min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Keine Bewertungen
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Rijstpudding
1 Std.
Boekweit met champignons
25 Min
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Chai-theepoeder
15 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Canapé met ei
10 Min
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Kwarktaart in potjes
4 Std.
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min