
Geräte und Zubehör
Koken van parelspeltgraan
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
8 porties
Zutaten
-
parelspeltgraan200 - 500 g
-
water400 - 700 g
-
zout½ - 1 ½ tl
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
217.5 kcal /
910.6 kJ
Eiweiß
10.6 g
Fett
0.9 g
Kohlenhydrate
37.8 g
Ballaststoffe
37.8 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Natrium
0.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Rijstkoker modus
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
Keine Bewertungen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Keine Bewertungen
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Aardbei-lavendel zephyrs
Keine Bewertungen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen