Geräte und Zubehör
Koken van speltgraan
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
speltgraan (zie tips)200 - 400 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
-
water400 - 800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
610 mg
Eiweiß
10.8 g
Brennwert
1028.3 kJ /
245.8 kcal
Fett
4.2 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rijstkoker modus
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan mini cheesecakes
4 Std. 30 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Lang rijzende pizza
Keine Bewertungen
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Vastensoep
30 Min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 Min
Granaatappel Mojito
10 Min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Glutenvrije frambozen rolgebak
Keine Bewertungen