Geräte und Zubehör
Koken van speltgraan
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
speltgraan (zie tips)200 - 400 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
-
water400 - 800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
610 mg
Eiweiß
10.8 g
Brennwert
1028.3 kJ /
245.8 kcal
Fett
4.2 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rijstkoker modus
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
XXL - Pompoensoep
50 Min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Heerlijke herfstdressing
Keine Bewertungen
Chocolade-koffie-amandelen
50 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
Bulgur en rode linzensoep
50 Min