Geräte und Zubehör
Driekoningentaart 100% chocolade
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
8 stuks
Zutaten
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
cacaopoeder50 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
Chocoladeganache
-
pure chocolade in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eierdooiers2
-
ei (geheel)1
Afwerken
-
ei (geheel)1
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
9.8 g
Brennwert
2826 kJ /
679 kcal
Fett
54.9 g
Kohlenhydrate
35.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Suikerglazuur
Keine Bewertungen
Amerikaanse pannenkoeken
40 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Kokos en karamel cheesecake
Keine Bewertungen
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Taart van pindakaas en chocolade
1 Std. 20 Min
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Chocoladecake
40 Min
Bechamelsaus
15 Min