
Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
8 stuks
Zutaten
Compote van ananas
-
verse ananas in stukken, zonder het hart300 g
-
appels in stukken300 g
-
boter30 g
-
vanillepoeder1 snuifje
-
karamel gezouten boter saus80 g
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
-
bloem om te bewerken
Afwerking
-
ei1
-
zout1 snuifje
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
541.5 kcal /
2251.4 kJ
Eiweiß
6.6 g
Fett
36 g
Kohlenhydrate
46.1 g
Ballaststoffe
3.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Levercake
1 Std. 50 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Halloween quiche
2 Std.
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 Std.
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Snelle brownie
25 Min