Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met pompoen
Zubereitung 45 Min
Gesamt 3 Std.
6 stuks
Zutaten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
8 g
Brennwert
2509 kJ /
606 kcal
Fett
44 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Chocolade babka
3 Std.
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Keine Bewertungen
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Pompoen vingers
1 Std. 30 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Quinoasalade
40 Min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen