Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met pompoen
Zubereitung 45 Min
Gesamt 3 Std.
6 stuks
Zutaten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
8 g
Brennwert
2509 kJ /
606 kcal
Fett
44 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Tarte Tatin
2 Std.
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Basisbouillon
Keine Bewertungen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 Min
Sangria
10 Min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min