
Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met pompoen
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 3 Std.
6 stuks
Zutaten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
606 kcal /
2509 kJ
Eiweiß
8 g
Fett
44 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Keine Bewertungen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Keine Bewertungen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min