
Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met hazelnoten
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
6 stuks
Zutaten
Banketbakkersroom
-
melk75 g
-
eierdooier1
-
basterdsuiker15 g
-
bloem1 volle tl
-
vanillestokje in tweeën gesplitst en afgeschraapt½
-
boter10 g
Hazelnootcrème
-
zachte boter in stukken75 g
-
hazelnootpoeder75 g
-
poedersuiker75 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)2 tl
-
rum15 g
Deeg en afwerking
-
bladerdeeg (300 g deeg)1
-
ei1
-
melk3 el
-
basterdsuiker1 el
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
373 kcal /
1561 kJ
Eiweiß
6 g
Fett
27 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Tomatensaus
40 Min
Gewone yoghurt
14 Std.
Vers pastadeeg
1 Std.
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Kruimeldeeg
5 Min
Vegan kruimeldeeg
Keine Bewertungen
Confituur van ananas en gember
40 Min
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min
Suikerpasta
Keine Bewertungen
Hummus van rode biet
10 Min