Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met hazelnoten
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
6 stuks
Zutaten
Banketbakkersroom
-
melk75 g
-
eierdooier1
-
kristalsuiker15 g
-
bloem1 volle tl
-
vanillestokje in tweeën gesplitst en afgeschraapt½
-
boter10 g
Hazelnootcrème
-
zachte boter in stukken75 g
-
hazelnootpoeder75 g
-
poedersuiker75 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)2 tl
-
rum15 g
Deeg en afwerking
-
bladerdeeg (300 g deeg)1
-
ei1
-
melk3 el
-
kristalsuiker1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
6 g
Brennwert
1561 kJ /
373 kcal
Fett
27 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Melkbrood
2 Std. 20 Min
Citroencake
2 Std.
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Yoghurtdressing
5 Min
Chocolade hazelnootpasta
2 Std.
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 Std. 20 Min
Veenbes & rode biet koekjes
2 Std. 40 Min
Vijfzadenbrood
1 Std. 50 Min