Geräte und Zubehör
Glutenfri brødsaus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 porsjoner
Zutaten
-
løk delt i fire100 g
-
laurbærblader, tørkede2
-
hvitløksfedd4
-
melk600 g
-
nelliker4
-
svarte pepperkorn5
-
smør, usaltet i terninger30 g
-
sellerirot skrelt, i terninger (1 cm)700 g
-
havsalt eller etter smak½ ts
-
hvit pepper eller etter smak2 klyper
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
278 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
522 kJ /
125 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenfri jul
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Persillepesto med stekt rød pepper
无评分
Bønnedip med soltørket tomat
无评分
Kremet saus med sopp og hvitvin
无评分
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1小时 35 分钟
Fiskerogndip (Taramasalata)
无评分
Kewpie-majones
无评分
Obatzter (ostepålegg)
无评分
Ovnsbakt paté
3小时
Svart tahini- og rødbethummus
无评分
BBQ-saus
无评分
Enkel urtesaus
无评分
Enkel kalkunsaus
无评分