Kompatible Versionen
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1200 g apă
- 70 g dovlecei, tăiați cuburi (0,5-1 cm)
- 80 g orez tip basmati
- 4 roșii (Ø min. 5-6 cm)
- 15 g ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
-
20
g parmezan, tăiat subțire cu ajutorul unui cuțit de curățat legume
oder 20 g brânză Emmenthal, tăiată cuburi (1 cm) - 60 g ton în ulei, scurs bine
- 2 măsline verzi, fără sâmburi
- 1 felie de brânză topită
- 4 - 5 frunze de busuioc proaspăt, spălate și zvântate
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 820 kJ / 196 kcal
- Eiweiß
- 9.6 g
- Kohlenhydrate
- 20.1 g
- Fett
- 9.1 g
- Ballaststoffe
- 2.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mini pizza
1h 30min
Ruladă-omidă cu ciocolată
3 godz. 15 min
Tapenade
10 min
Cocktail ”White Russian”
5 min
Cremă de brânză cu caviar și salată
Keine Bewertungen
Chili con carne
40 min
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1h 15 min
Manhattan
Keine Bewertungen
Pot-au-feu
Keine Bewertungen
Supă portocalie cu ou (10-12 luni)
Keine Bewertungen
Chifteluțe de pește în stil thailandez, la aburi
45 min
Bloody Mary
5 min