Geräte und Zubehör
Risotto with Parmesan Cheese
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cubed (2 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
unsalted butter divided45 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)280 g
-
dry white wine60 g
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water700 g
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1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemadestock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
588.8 mg
Eiweiß
8.8 g
Brennwert
1794.3 kJ /
428.9 kcal
Fett
15.9 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
58.8 g
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