Geräte und Zubehör
350 g sjalot kleuren
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
1 portie
Zutaten
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
45 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
1194 kJ /
285 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hoge Temperaturen
13 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tosti met cottage kaas
No ratings
Karamelpoeder
1 h
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
200-300 g ui glaceren
No ratings
Toffees
2 h
Nougatine
1 h 30 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 h
Pikante kalkoensatés
1 h
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
No ratings
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 h 50 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min