Geräte und Zubehör
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 4 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh red bird's eye chilli trimmed1
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)20 g
-
piece fresh ginger peeled20 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil30 g
-
beef cheeks trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)800 g
-
soy sauce (see Tips)50 g
-
water250 g
-
honey30 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)1 bunch
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing2
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1628.3 mg
Eiweiß
45 g
Brennwert
2002.4 kJ /
476.8 kcal
Fett
26.2 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
15.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Skinnymixers classics
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken stock paste
45 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice
4 Std.
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 Min
Plaited pork pie
40 Min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 Min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min