Geräte und Zubehör
Basic bread rolls
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
16 portions
Zutaten
-
wheat grains100 g
-
water plus extra for brushing300 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
baker's flour400 - 420 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds (e.g. poppy seeds, sesame seeds), for sprinkling (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
141.3 mg
Eiweiß
4.3 g
Brennwert
560.7 kJ /
133.5 kcal
Fett
2.3 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
22.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Easy everyday white bread
5 Std. 35 Min
Hot cross bun loaf
2 Std. 40 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Pizza dough
1 Std.
Pizza Bianca
40 Min
Pull-apart sunshine bread
40 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min