Geräte und Zubehör
Gekruide kersenbrioche-krans
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
10 sneetjes
Zutaten
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
12 g
Brennwert
2169 kJ /
516 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
5.7 g
Kohlenhydrate
79 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 Std.
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Peergelei
10 Std.
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Curryketchup
30 Min
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min