Geräte und Zubehör
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
water1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
potatoes cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
onions quartered150 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)1
-
celery stalk cut in pieces (2 cm)1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
olive oil1 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice100 g
-
medium egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
25 g
Brennwert
1783 kJ /
424 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Greek Feast
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 Std.
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 Std. 15 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 Min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 Std. 30 Min
Pumpkin Soup
35 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Egg Fried Rice
35 Min