Geräte und Zubehör
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
20 portions
Zutaten
Yellow Dumpling Wrappers
-
carrots cut into pieces2 oz
-
water divided3 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust2 ½ oz
-
salt1 pinch
Cabbage Dumplings
-
napa cabbage diced (1 in.)5 ½ oz
-
carrots cut into pieces (approx. 2 carrots)4 oz
-
salt to taste½ tsp
-
dried bean curd broken into pieces2 ½ oz
-
dried mushrooms½ oz
-
ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
sugar2 tsp
-
black sesame oil1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
glutinous rice flour½ tsp
-
water20 oz
Pork Dumplings
-
green onions cut into pieces½ oz
-
oyster sauce1 tsp
-
black sesame oil1 tsp
-
chicken stock paste to taste½ tsp
-
ground pork broken into pieces9 oz
-
store-bought dumpling wrappers (round)20
-
ponzu sauce to serve
-
fresh red chilies sliced, to garnish
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7 g
Brennwert
368 kJ /
88 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese New Year
11 Rezepte
USA
USA
Facebook Live Favorites
74 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Béarnaise sauce
15 Min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18 Std. 25 Min
Easy Coddled Eggs
35 Min
Homemade Pasta
1 Std.
Fried Garlic Pork
50 Min
Grape Sparkler
25 Min
Barbecue Butter
15 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min
Cloud Eggs
20 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 Min