Chicken Satay Pizza
TM6 TM5

Chicken Satay Pizza

4.1 (15 Bewertungen)

Zutaten

Pizza Dough

  • olive oil, to grease
  • 15 oz warm water (100°F-110°F)
  • 16 oz bread flour
  • 6 oz semolina
  • 2 ¼ tsp rapid rise yeast
    oder 1 packet/envelope rapid rise yeast
  • 2 tsp salt

Satay Sauce

  • 5 oz yellow onion, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh bird's eye chili, seeds removed
  • 1 tsp shrimp paste
  • 8 oz peanut butter
  • 8 oz coconut milk
  • 2 tsp soy sauce
  • 1 oz ketchup
  • ¼ tsp sesame oil (optional)

For Pizza

  • 12 oz cooked chicken meat, cut into pieces (1 in. x 2 in.)
  • 2 tbsp olive oil, to grease
  • bread flour, to dust hands
  • 12 oz provolone cheese, cut into pieces (1 in.), divided
  • 6 oz red bell pepper, cut into strips (¼ in.), divided
  • 6 oz green bell pepper, cut into strips (¼ in.), divided

Nährwerte
pro 1 slice
Brennwert
1317.9 kJ / 315 kcal
Eiweiß
15.8 g
Kohlenhydrate
28.6 g
Fett
15 g
gesättigte Fettsäuren
6.2 g
Ballaststoffe
2.1 g
Natrium
443.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte