Geräte und Zubehör
Cachupa with pork and beans
Zubereitung 15 Min
Gesamt 24 Std.
10 portions
Zutaten
-
dried broad beans100 g
-
dried white sweetcorn kernels (type canjica)200 g
-
popcorn kernels (unpopped) dried100 g
-
water plus extra for soaking2200 g
-
garlic cloves crushed4
-
bay leaves, dried2
-
bacon cut in pieces (2 cm)400 g
-
pork spare ribs cut in individual ribs300 g
-
white wine100 g
-
salt4 tsp
-
ground pepper1 pinch
-
olive oil1 ½ tsp
-
chorizo in one piece200 g
-
kale cut in thin strips (1 mm)300 g
-
sweet potato cut in pieces (2 cm)350 g
-
pumpkin cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions cut in pieces200 g
-
olive oil30 g
-
fresh red chilli cut in slices1
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
canned butter beans drained300 g
-
red chilli sauce (gindungo), for seasoning
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
23 g
Brennwert
2539.7 kJ /
607 kcal
Fett
35 g
Kohlenhydrate
48 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Africa
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 Std. 40 Min
Buffalo Cauliflower Bites
Keine Bewertungen
Candied Strawberries
Keine Bewertungen
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 Min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Nanaimo Bars
3 Std. 5 Min
Rainbow Popsicles
10 Std.
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Keine Bewertungen
S'mores pizza
1 Std. 25 Min
Raspberry and Strawberry Mousse
4 Std. 20 Min
Plain yoghurt in Varoma
12 Std.
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 Min