Geräte und Zubehör
Harde pistachekoekjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
20 stuks
Zutaten
-
suiker110 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten30 g
-
60 g amandelen, gepeldongezouten, gepelde pistachenoten60 g
-
rijstmeel30 g
-
eiwitten2
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien2 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1.4 g
Brennwert
222 kJ /
52 kcal
Fett
2.3 g
Ballaststoffe
0.4 g
Kohlenhydrate
6.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Bananensticks met chocoladecoating
Keine Bewertungen
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min