Geräte und Zubehör
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Zubereitung 35 Min
Gesamt 8 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
Zoete azukiboonpasta
-
gedroogde azukibonen geweekt gedurende 4-24 uur150 g
-
water850 g
-
bruine suiker50 g
Rijstcake
-
rijstmeel (zie tips)100 g
-
125 g bloem van kleefrijstrijstmeel125 g
-
bloemsuiker60 g
-
melk75 g
-
gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken15 g
-
water1000 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8 g
Brennwert
1318 kJ /
314 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
4.3 g
Kohlenhydrate
66 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Kokos en karamel cheesecake
Keine Bewertungen
Aardbeien curryketchup
Keine Bewertungen
Quinoakoekjes
1 Std.
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Borscht
50 Min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min