Geräte und Zubehör
Kaşarlı Pide
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 porsiyon
Zutaten
-
su oda sıcaklığında290 g
-
instant kuru hamur mayası2 tk
-
şeker½ tk
-
un480 g
-
tuz1 ¼ tk
-
sıvı yağ¾ tk
-
taze kaşar küp küp kesilmiş (2 cm), buzdolabından yeni çıkmış530 g
-
un serpmek için
-
tereyağı (optional) soğuk1 ½ - 2 ½ yk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
1057.6 mg
Eiweiß
30 g
Brennwert
2762.5 kJ /
660.2 kcal
Fett
31.3 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
17.5 g
Kohlenhydrate
63.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Ninguna valoración
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45min
Pizza Hamuru
1h
Çi Börek
1h 10min
Pita Ekmeği
2h
Haşhaşlı Ponçik
1h 30min
Sütlü Burger Ekmeği
4h
Lahmacun (Bol Sebzeli ve Sarımsaklı)
1h
Mayasız kolay ekmek
20min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Peynirli Poğaça
1h 30min
Pide
1h 20min