Geräte und Zubehör
Fructe murate
Zubereitung 20 Min
Gesamt 744 Std. 45 Min
900 g
Zutaten
-
oțet de vin250 g
-
zahăr brut de trestie după gust (vezi recomandare)80 g
-
vin dulce100 g
-
ienibahar boabe (vezi recomandare și variante)5
-
sare de mare½ linguriță
-
fructe tari (ex. mere, pere, ananas), descojit dacă este necesar, fără cotoare și feliate (vezi recomandare)500 g
-
mix de condimente (dulce sau sărat) după gust, pentru aromă (vezi recomandare)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 900 g
Natrium
999.4 mg
Eiweiß
2.9 g
Brennwert
2861.8 kJ /
684 kcal
Fett
1.3 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
138.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gust de toamnă
7 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sos cremos de ciuperci și vin alb
30 Min
Unt italian
10 Min
Gem de afine
45 Min
Sfeclă cu hrean
50 Min
Legume murate
Keine Bewertungen
Coajă de pepene murată
Keine Bewertungen
Iaurt natural (Fermentat)
12 Std. 10 Min
Concentrat pastă de legume, fără alergeni
50 Min
Băutură de migdale
Keine Bewertungen
Ceapă caramelizată (200 g)
40 Min
Unt de migdale
30 Min
Paste fierte
Keine Bewertungen