Geräte und Zubehör
Vejeteryan Köfteler
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
su900 g
-
karabuğday100 g
-
yulaf ezmesi30 g
-
karışık çekirdek çiğ50 g
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
kabak parçalara bölünmüş (2-3 cm)100 g
-
soğan dörde bölünmüş50 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2 cm)70 g
-
diş sarımsak1
-
fesleğen, taze sadece yaprakları3 dal
-
maydanoz, taze sadece yaprakları2 dal
-
tuz1 - 2 tutam
-
galeta unu50 g
-
ayçiçek yağı3 - 4 yk
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 4 porsiyon
Natrium
1369 mg
Eiweiß
54 g
Brennwert
6819.9 kJ /
1630 kcal
Fett
94 g
Ballaststoffe
25 g
gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
157 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Keine Bewertungen
Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk
1 Std. 50 Min
Massaman Köri Ezmeli Vegan Patlıcan
50 Min
Pico de Gallo
5 Min
Erik Clafoutis
1 Std. 15 Min
Elmalı Tart
1 Std.
Pesto, Patates ve Fasulyeli Lazanya
Keine Bewertungen
Havuç ve Bademli Glütensiz Mini Kekler
1 Std. 20 Min
Çikolata ve Kuruyemişli Glütensiz Kek
13 Std. 30 Min
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3 Std. 10 Min
Vegan, İstiridye Mantarı Çorbası
40 Min
Kakaolu Kekli Karamel Soslu Pasta
2 Std. 50 Min