Geräte und Zubehör
Kuru Cacık (Tzatziki)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
salatalık kabuğu soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış (soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış hali 350 g), parçalara bölünmüş (2-3 cm)350 g
-
tuz1 ¼ tk
-
diş sarımsak1
-
dereotu yaprağı10 g
-
zeytinyağı20 g
-
350 g yoğurtsüzme yoğurt350 g
-
4 tk sirkelimon suyu (optional)4 tk
-
karabiber¼ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
766.1 mg
Eiweiß
8.4 g
Brennwert
543.8 kJ /
130 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek
30 Min
Kişnişli Domates Salsa
Keine Bewertungen
Vanilya ve Beyaz Şaraplı Armutlar ile Badem Kıtırı
Keine Bewertungen
Guacamole
5 Min
Sotelenmiş Ananas
20 Min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1 Std. 10 Min
Erik Clafoutis
1 Std. 15 Min
Kuru Domates ve Peynirli Dip
5 Min
Körili Tavuk ve Elmalı Salata
Keine Bewertungen
Mozzarella Peynirli ve Domatesli Omlet
30 Min
Yumurta Salatalı Sandviç
25 Min
Cacık
15 Min