Geräte und Zubehör
Karpuz ve Narenciyeli Mokteyl
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 bardak
Zutaten
-
karpuz parçalara bölünmüş (5 - 6 cm), soğuk600 g
-
limon suyu60 g
-
şeker (optional)70 g
-
buz küpü500 g
-
portakal kabuklu, dilimlenmiş1 - 2
-
misket limonu kabuklu, dilimlenmiş1 - 2
-
nane (4-5 cm uzunluğunda)6 dal
-
soda soğuk300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 bardak
Natrium
17.2 mg
Eiweiß
1.5 g
Brennwert
249.5 kJ /
59.6 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
15.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Alkolsüz Kokteyller
10 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Long Island Ice Tea
20 Min
Vişne ve Badem Ezmeli Muffinler
1 Std. 15 Min
Körili Tavuk ve Elmalı Salata
Keine Bewertungen
Vanilya ve Beyaz Şaraplı Armutlar ile Badem Kıtırı
Keine Bewertungen
Buharda Pişmiş Tarçınlı Çörekler
50 Min
Pratik Çilekli Tatlı
5 Min
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 Min
Kahve, Kakule ve Kakaolu Bademler
30 Min
Salatalıklı Limonata
10 Min
Kirazlı Misket Limonlu Limonata
10 Min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
Keine Bewertungen
Orman Meyveli Alkolsüz Mojito
5 Min