Geräte und Zubehör
Rizogalo (görög rizspuding)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 adag
Zutaten
-
víz400 g
-
rizs (közepes szemű, lásd javaslatok)90 g
-
teljes tej1000 g
-
kristálycukor100 g
-
vanília kivonat, természetes1 tk
-
kukorica keményítő80 g
-
víz hideg100 g
-
fahéj, őrölt
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 adag
Natrium
106 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
964.8 kJ /
230.6 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
37.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Üdvözlet Görögországból
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Karamella
2 Std.
Túró-gyümölcs fagylalt
5 Min
Mentás csokoládés desszert
Keine Bewertungen
Tojáslikőr fagylalt
Keine Bewertungen
Klasszikus lengyel torta
2 Std. 25 Min
Sajttorta Varomában
1 Std. 45 Min
Krémes gyümölcszselé
Keine Bewertungen
Eperhab fagylaltos ostyában
Keine Bewertungen
Torta Caprese, azaz Csokitorta Capri szigetéről
55 Min
Tarte Tatin
Keine Bewertungen
Vegán eperfagylalt
5 Min
Kesudiós panna cotta málnaszósszal
3 Std. 20 Min