Geräte und Zubehör
Vegan kaas dip
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
8 porties
Zutaten
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
480.2 mg
Eiweiß
2.9 g
Brennwert
412.8 kJ /
98.7 kcal
Fett
3.5 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan kaas
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Cashew- en kokosmelk
10 Min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Mayonaise zonder ei
10 Min
Zeevruchtensoep
30 Min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min