Geräte und Zubehör
Clam Boil
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots cut in half2
-
garlic clove1
-
thyme, fresh leaves only4 sprigs
-
bay leaves, dried2
-
water340 g
-
white wine, dry225 g
-
new potatoes scrubbed340 g
-
sweet corn cobs cut into rounds (2.5 cm/1 in.)4
-
340 g andouille sausage, pre-cookedlinguica sausage cut into pieces (5 cm/2 in.)340 g
-
clams cherrystone clams, scrubbed910 g
-
mussels in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed910 g
-
unsalted butter diced115 g
-
lemon cut into wedges1
-
baguette sliced, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3118.8 mg
Eiweiß
87 g
Brennwert
5522.4 kJ /
1319.9 kcal
Fett
60.3 g
Ballaststoffe
7.2 g
gesättigte Fettsäuren
26.2 g
Kohlenhydrate
98.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Braised Dongpo Pork
Keine Bewertungen
Meat Stock Paste
Keine Bewertungen
Barbecue Onions (500 g)
45 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Basil Peach Sorbet
10 Min
New England Clam Boil
55 Min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45 Min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1 Std. 15 Min
Mushroom Beef Balls
50 Min
Gambas
10 Min