Geräte und Zubehör
Let skaldyrssuppe
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
12 portioner
Zutaten
-
hårdkogte æg pillede4
-
dåsemuslinger i lage med saften (ca. 120 g hver)4
-
løg skåret i stykker300 g
-
fed hvidløg4
-
ekstra jomfruolivenolie60 g
-
2 tsk stærk paprikasød paprika stødt2 tsk
-
safran2 knivspidser
-
kulmulefilleter uden skind og ben, i stykker300 g
-
surimi-sticks i stykker (2-3 cm)8
-
fiskefond2600 g
-
fiskebouillon, terning (til 0,5 l)1
-
brød tørt, skåret i stykker (2-3 cm)100 g
-
rejer, rå, medium, pillede600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
22238 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
2095 kJ /
501 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Friend®
16 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cremet ærtesuppe
40 Min
Suppe med blomkål og kikærter
50 Min
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vichyssoise med pasta
35 Min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Keine Bewertungen
Aubergine cream soup
Keine Bewertungen