Geräte und Zubehör
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
ay çekirdeği içi100 g
-
su230 g
-
10 g subeyaz şarap10 g
-
kültür mantarı büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş100 g
-
zeytinyağı50 g
-
soğan parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)60 g
-
su (bk. Öneriler)30 g
-
tuz¼ tk
-
karabiber damak tadına göre¼ - ½ tk
-
soya sosu (optional)6 - 7 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
257.3 mg
Eiweiß
4.8 g
Brennwert
445.8 kJ /
106.5 kcal
Fett
7.5 g
Ballaststoffe
16.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
5.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM6 MODLARIYLA VEJETARYEN LEZZETLER
8 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Kişnişli Domates Salsa
Keine Bewertungen
Zencefilli Salata Sosu
10 Min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
25 Min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 Std. 10 Min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 Std. 15 Min
Sebze Bulyon
1 Std.
Haşlanmış Pirinç
25 Min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 Min
Fındık ve Badem Ezmeli Granola
40 Min
Otlu Peynir Ezmesi
20 Min
Kahvaltılık Ezme
15 Min
Ballı Limonata
5 Min