Geräte und Zubehör
Carnaval maskers
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
10 stuks
Zutaten
Het deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
halfgezouten boter koud, in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
Decoratie
-
suiker200 g
-
eiwit1
-
citroensap5 druppels
-
voedingskleurstof
-
hagelslag (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
116.1 mg
Eiweiß
3.5 g
Brennwert
1336.6 kJ /
318.9 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
48.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Carnaval
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tumis Buncis
Keine Bewertungen
Champagne en pompelmoes sorbet
Keine Bewertungen
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Gemalen ijs
5 Min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Vanilleroomijs
12 Std.
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min