![Obraji de porc sous-vide Obraji de porc sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7a1d527e-6208-4498-ac6f-556fa1cfaf06/Derivates/35a8b563-b9da-45c3-b867-8a4f7c6eb418.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 8 obraji de porc (80-100 g fiecare)
- 1500 - 1600 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1751 kJ / 418 kcal
- Eiweiß
- 31 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 33 g
- gesättigte Fettsäuren
- 14 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- Natrium
- 133 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cușcuș cu caise, alune și feta, legume la aburi
1h 15 min
Cocktail ”White Russian”
5 min
Cocktail cu merișoare și grapefruit
Pas d’évaluation
Jeleuri cu vin spumant
2 Std. 30 Min
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Pas d’évaluation
Clătite cu creveți și ciuperci
Pas d’évaluation
Smoothie de pepene galben, la bol
50 min
Salată asiatică cu pui și tăiței de celofan
45 min
Suc de pere și salată
15 min
Bolul cu carne de porc și hoisin
30 min
Gheață mărunțită
5 min
Coaste gătite lent, în sos barbecue cu boia afumată
3 Std. 15 Min