Geräte und Zubehör
Green Curry Chicken
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
coriander seeds½ tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
white peppercorns5
-
fresh coriander root cut in long pieces (see tip)10 g
-
ground turmeric1 tsp
-
shrimp paste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
fresh green chillies deseeded, cut in long pieces5
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli deseeded, cut in long pieces1
-
shallot halved1
-
fresh lemon grass white part only, sliced10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water15 g
-
coconut milk240 g
-
makrut lime leaf1
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)450 g
-
fish sauce1 Tbsp
-
sugar½ Tbsp
-
aubergine cut in long pieces (1 cm x 4 cm)100 g
-
fresh green beans ends removed, cut in pieces (4 cm)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
23 g
Brennwert
1246 kJ /
297 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
new style asian
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Seafood Laksa
25 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Thai Green Curry Chicken
30 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Thai Green Curry Paste
15 Min
Beef Rendang
2 Std. 30 Min
Prawn Curry
30 Min
Prawn Bhuna
30 Min
Keralan Fish Curry
30 Min