Geräte und Zubehör
Kabak Tatlısı
Zubereitung 15 Min
Gesamt 7 Std.
6 porsiyon
Zutaten
-
bal kabağı kabukları soyulmuş, dilimlenmiş (maks. 2 cm kalınlığında yakl. 5-6 cm'lik parçalar)800 g
-
şeker400 g
-
ceviz içi60 g
-
su1500 g
-
kaymak servis için (isteğe bağlı)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
3.3 g
Brennwert
1787.8 kJ /
426.6 kcal
Fett
11.7 g
Ballaststoffe
3.5 g
Kohlenhydrate
74.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Balkabağı Latte
20 Min
Elmalı Tart
1 Std.
Biberli Elmalı Ezme
25 Min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min
Ayva Reçeli
1 Std. 25 Min
İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Cheesecake (Pişmeyen)
5 Std. 30 Min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 Min
Marine Edilmiş Biberler
55 Min
Ayva Tatlısı
3 Std.
Ballı Gün Kurusu Hoşafı
5 Std. 40 Min
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min