
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 - 200 g Parmesan peyniri küçük parçalara bölünmüş (2 cm), (bk. öneriler)
Bolonez Sosu
- 200 g karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan), küçük parçalara bölünmüş (3 cm)
- 40 g zeytinyağı
- 800 g dana kıyma 3-4 parçaya bölünmüş
-
100
g su
oder 100 g sek beyaz şarap - 300 g doğranmış domates konservesi
- 1 - 1 ½ tk tuz damak tadına göre
- ½ - 1 tk karabiber damak tadına göre
Beşamel Sos
- 1000 g süt
- 80 g tereyağı küçük parçalara bölünmüş
- 100 g un
- 1 tk tuz
- 1 - 2 tutam toz muskat
Lazanya ile birleştirme
- tereyağı yağlamak ve süslemek için
- 30 - 40 g tereyağı parçalara bölünmüş (1 cm)
- 200 - 220 g kurutulmuş lazanya yaprağı, ön pişirme gerektirmeyen 12 yaprak ( yakl.10 cm x 20 cm)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 994 kcal / 4161 kJ
- Eiweiß
- 50 g
- Fett
- 64 g
- Kohlenhydrate
- 53 g
- Ballaststoffe
- 4 g
Alternative Rezepte
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 Std. 25 Min
Dana Etli Bolonez
45 Min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1 Std.
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1 Std. 5 Min
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 Min
Körili Tavuklu Wrap
50 Min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Patates Püresi
50 Min
Beşamel Sos
15 Min
Bolonez Sos
1 Std. 5 Min
Krep
1 Std. 15 Min