Geräte und Zubehör
Sos de roșii
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porții
Zutaten
-
ceapă tăiată jumătăți120 g
-
cățel de usturoi1
-
ulei de măsline extravirgin50 g
-
pulpă de roșii, din conservă800 g
-
zahăr1 linguriță
-
sare după gust½ linguriță
-
frunze de busuioc proaspăt5 - 10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 porții
Eiweiß
12 g
Brennwert
2723 kJ /
648 kcal
Fett
52 g
Ballaststoffe
6.3 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gem de fructe de pădure
30 Min
Dressing cu iaurt
5 Min
Gem de prune
55 Min
Gem de zmeură
45 Min
Tocană de linte cu chorizo
Keine Bewertungen
Cartofi în sos picant de roșii
35 Min
Gem de căpșune
1 Std. 5 Min
Sos de roșii pentru primele paste (10-12 luni)
20 Min
Sos napolitan
1 Std.
Gem de fructe tradițional
55 Min
Sos béchamel
15 Min
Orez cu roșii
30 Min