Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Jahodová želatina
- 500 gramů jahod, nakrájených
- 40 - 60 gramů cukru krupice
- 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
- 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
- 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 80 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky
- Nährwerte
- pro 1 porce
- Brennwert
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiweiß
- 5.2 g
- Kohlenhydrate
- 43.1 g
- Fett
- 27.8 g
- Ballaststoffe
- 2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Panna cotta
6 godz. 15 min
Smetanový krém ze sladkých karamel
2sa 30 dk
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15 dk
Čokoládová panna cotta
4h 5min
Panna cotta s borůvkami
6 Std. 30 Min
Smetanový krém s mátou a jahodovou omáčkou
Keine Bewertungen
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Keine Bewertungen
Hrušky v červeném víně
Keine Bewertungen
Jahodová terina s bílou čokoládou
24h
Ovocná omáčka (Coulis)
10 dk
Mango lasi pralinky
Keine Bewertungen
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2h 40min