Kompatible Versionen
Κεσαδίγιας (quesadillas) με μαύρα φασόλια και γουακαμόλε
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 150 γρ. τυρί τσένταρ, σε κομμάτια (2 εκ.)
- 2 αβοκάντο (περίπου 250 γρ.), σε κομμάτια
- 20 γρ. χυμό λάιμ, φρεσκοστυμμένο
- ¼ κ.γλ. νιφάδες πιπεριάς τσίλι
- 1 κ.γλ. αλάτι, και λίγο επιπλέον ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
- 240 γρ. μαύρα φασόλια, ολόκληρα, κονσέρβας, ξεπλυμένα, στραγγισμένα (1 κονσέρβα x 400 γρ.)
- 100 γρ. καλαμπόκι σε κονσέρβα, στραγγισμένο
- 150 γρ. σάλσα φρέσκιας ντομάτας (βλ. συμβουλή)
- λάδι, για το λάδωμα
- 4 πίτες τορτίγιας από σιτάλευρο (βλ.συμβουλή)
- Nährwerte
- pro 1 μερίδα
- Brennwert
- 2289.3 kJ / 547.2 kcal
- Eiweiß
- 20.2 g
- Kohlenhydrate
- 50.9 g
- Fett
- 31.7 g
- gesättigte Fettsäuren
- 10.1 g
- Ballaststoffe
- 13.4 g
- Natrium
- 1433.5 mg
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