Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Σάλτσα ολαντέζ με σφένδαμο
- 20 - 30 γρ. ζάχαρη σφενδάμου, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας (βλ. συμβουλή)
- 1 κ.σ. νερό
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 160 γρ. βούτυρο, ανάλατο, σε θερμοκρασία δωματίου, σε κύβους (1-2 εκ.)
- 3 κρόκους αυγών
- 1 πρέζα αλάτι, ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι, αλεσμένο, ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
Αυγά ποσέ
- 4 μεγάλα αυγά (63-73 γρ. το καθένα)
- 1700 γρ. νερό
- 50 γρ. ξίδι
-
2
English μάφινς
oder 2 μαλακά ψωμάκια της αρεσκείας σας - 80 - 100 γρ. καπνιστό σολομό, σε φέτες
- σχοινόπρασο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- Nährwerte
- pro 1 μερίδα
- Brennwert
- 2226.9 kJ / 532.3 kcal
- Eiweiß
- 17.2 g
- Kohlenhydrate
- 19.6 g
- Fett
- 43.1 g
- gesättigte Fettsäuren
- 23.9 g
- Ballaststoffe
- 0.6 g
- Natrium
- 423.8 mg
In Kollektionen
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