Risret med kød
TM5 TM6

Risret med kød

4.0 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 60 g Emmentaler ost, skåret i stykker (2 cm)
  • ½ bundt persille, frisk (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
  • 2 fed hvidløg
  • 70 g rød peberfrugt, skåret i mindre stykker
  • 120 g løg, kvarte
  • 20 g ghee smør, usaltet
    oder smør, tern
  • 1 spsk tomatpure
  • 1 ½ spsk sød paprika
  • ¼ - ½ tsk paprika, for smag
  • 600 g kød, uden sener og ben, tern (3 cm)
  • 1 grøntsagsboullion, terning (0,5l), smuldret
    oder 1 tsk med top grøntsagsboullion
  • 1 stykke citronskal (ca. 2-3 cm)
  • 1 tsk havsalt
  • ½ - 1 tsk sort peber, stødt, til smag
  • 250 g vand
  • 150 g ris, langkornet
  • 2 spsk cremefraiche, til servering

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2204 kJ / 527 kcal
Eiweiß
41 g
Kohlenhydrate
54 g
Fett
16 g
Ballaststoffe
3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r591522