Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
TM6 TM5

Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)

4.0 (6 Bewertungen)

Zutaten

Chipotle Oil

  • ½ oz chipotle chili, in adobo sauce, canned (1 chili)
  • 5 oz safflower oil
  • 1 ½ oz white wine

Chipotle Sabayon

  • 6 egg yolks, from large eggs
  • 2 tsp white wine vinegar
  • ¼ tsp salt
  • 4 tbsp unsalted butter
  • 4 maitake mushrooms, large, de-stemmed (approx. 1 pkg.)

Poached Eggs

  • 73 oz water
  • 1 tsp vinegar
  • vegetable oil, to grease
  • 4 large eggs
  • 4 slices sourdough bread (1 in. thick), toasted
  • fresh chives, sliced, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
4088 kJ / 958 kcal
Eiweiß
25 g
Kohlenhydrate
74 g
Fett
62 g
Ballaststoffe
3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r416275