Geräte und Zubehör
Dadel- en Haverdrank
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
6 glazen
Zutaten
-
dadels, ontpit50 g
-
water1500 g
-
havervlokken30 g
-
zonnebloemolie1 tl
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 glazen
Natrium
208.8 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
1279.7 kJ /
305.9 kcal
Fett
6.7 g
Ballaststoffe
6.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
57.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Regenboog Veggie Pizza
Pas d’évaluation
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Pas d’évaluation
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Virgin chai vanille cocktail
45min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min