Geräte und Zubehör
Sicilya Usulü Arançini
Zubereitung 1 Std. 10 Min
Gesamt 3 Std. 50 Min
12 adet
Zutaten
Dolgu
-
orta yağlı dana kıyma 4-5 parçaya bölünmüş200 g
-
tuz1 ¼ tk
-
karabiber⅓ tk
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
diş sarımsak orta boy1
-
havuç parçalara bölünmüş (1-2 cm)40 g
-
kereviz kökü parçalara bölünmüş (1-2 cm)40 g
-
zeytinyağı ekstra 1 yk zeytinyağı20 g
-
sek kırmızı şarap50 g
-
domates püresi200 g
-
domates salçası15 g
-
bezelye, taze ya da dondurulmuş çözdürülmüş100 g
-
fesleğen, kurutulmuş½ tk
-
kurutulmuş defne yaprağı1
Risotto
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)60 g
-
soğan ikiye bölünmüş70 g
-
zeytinyağı30 g
-
Arborio pirinci (risotto pirinci)400 g
-
sek beyaz şarap60 g
-
su800 g
-
tuz2 tk
-
toz zerdeçal¼ tk
Arançini
-
su250 g
-
un150 g
-
galeta unu200 g
-
mini mozzorella topları12 adet
-
ayçiçek yağı kızartmak için
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 adet
Eiweiß
15 g
Brennwert
1778 kJ /
425 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
2.9 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
İtalyan İşi
5 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Sebzeli Tortilla Katları
1 Std. 10 Min
Un Helvası
45 Min
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Keine Bewertungen
Pico de Gallo
5 Min
Vegan Çedar Peyniri
3 Std. 10 Min
Taze İç Bakla Humusu
50 Min
Bircher Müsli
12 Std. 10 Min
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
25 Min
Ananas ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
5 Min
Kişnişli Karidesli Omlet
35 Min
Rozbif
5 Std. 30 Min
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
50 Min