
Geräte und Zubehör
Tex-Mex chicken casserole
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
basmati rice200 g
-
boiling water250 g
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
frozen corn kernels100 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
garlic cloves5
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
brown onion cut into quarters150 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)200 g
-
red capsicum cut into pieces (3 cm)1
-
taco seasoning to taste, gluten free if needed (see Tip)2 - 4 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
chicken thigh fillets boneless, skinless, cut into quarters8
-
chipotle chillies in adobo sauce3 tsp
-
sweet paprika1 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
can black beans drained and rinsed400 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish
-
sour cream to serve4 tbsp
-
lime cut into wedges, to serve1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
623.7 kcal /
2609.6 kJ
Eiweiß
45.9 g
Fett
26.7 g
Kohlenhydrate
54.5 g
Ballaststoffe
9.2 g
gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Natrium
842.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland