
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Hamur
- 100 g tereyağı parçalar halinde kesilmiş, kaseyi yağlamak için ekstra tereyağı
- 50 g süt
- 20 g yaş maya ufalanmış
- 300 g un serpmek için ekstra un
- 40 g şeker hamurların üzerine serpmek için ekstra miktar
- 2 yumurta sarısı
- 1 yumurtanın beyazı
- 1 tutam tuz
Harç
- 350 g elma çekirdeksiz, parçalar halinde kesilmiş (3-4 cm)
- 70 g bal
- 35 g tereyağı parçalara bölünmüş
- ½ tk toz tarçın
- 1 yumurtanın beyazı hafifçe çırpılmış
- şeker çöreklerin üzerine serpmek için
- Nährwerte
- pro 1 adet
- Brennwert
- 284 kcal / 1188.2 kJ
- Eiweiß
- 5.5 g
- Fett
- 12.4 g
- Kohlenhydrate
- 39 g
- Ballaststoffe
- 2.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 7.4 g
- Natrium
- 31.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Fırınlanmış Muzlu Affogato
13 Std.
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 Std. 50 Min
Kıtırlı Papatya Çörek
1 Std. 5 Min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 Std.
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Portakallı ve Tarçınlı Çörekler
5 Std. 30 Min
Etli ve Biralı Turta
1 Std. 40 Min
Tahinli Çörek (6 adet)
2 Std.
Patatesli Pratik Ekmek
12 Std.
Ballı Bademli Pasta
30 Min
Tahinli Cevizli Kek
55 Min
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3 Std. 15 Min