Geräte und Zubehör
Vegan jus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
10 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele ui in vieren gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)130 g
-
selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd25 g
-
verse tijm alleen de blaadjes1 takje
-
gedroogd laurierblad1
-
pijlwortelbloem1 el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
bouillonpasta (zie Tips)1 tl
-
water750 g
-
zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 10 porties
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Fett
21.3 g
Ballaststoffe
12.8 g
Kohlenhydrate
42.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen