Geräte und Zubehör
Blomkålssuppe med ost
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portioner
Zutaten
-
olivenolie20 g
-
løg opdelt200 g
-
fed hvidløg1
-
blomkål blade trimmet, skåret i stykker750 g
-
kogt vand, fra grøntsager (se tip)600 g
-
havsalt¾ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
laurbærblad, tørret1
-
mælk100 g
-
cheddar skåret i stykker (2 cm), plus ekstra revet til pynt100 g
-
purløg, frisk finthakket, til pynt10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
405.8 mg
Eiweiß
7.4 g
Brennwert
649.1 kJ /
155.2 kcal
Fett
9.9 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Forårssupper
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Borscht
50 Min
Oksekød gullash suppe
1 Std. 15 Min
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vichyssoise med pasta
35 Min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Keine Bewertungen
Aubergine cream soup
Keine Bewertungen