Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 395 g vermut sec
- 1 lingură lichior de anason, ex. Pernod® sau Black Sambuca®
- 100 g stafide
- 2 portocale, doar coaja, fără partea albă, plus felii pentru garnisit
- 5 păstăi de cardamom, zdrobite
- 6 cuișoare
- 2 ½ cm ghimbir proaspăt, descojit și feliat subțire
- 2 bețe de scorțișoară
- 200 g zahăr brut de trestie
- 1005 g vin roșu, răcit
- 100 g rom negru
- 370 g bere de ghimbir, răcită
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 604 kJ / 144 kcal
- Eiweiß
- 0.8 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Fett
- 0.1 g
- Ballaststoffe
- 0.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Keine Bewertungen
Biscuiți cu ghimbir cu mascarpone și smochine
Keine Bewertungen
Fâșii de pui cu sos cremos de roșii și orez basmati
40 min
Risotto cu cartofi dulci; Budincă de scorțișoară cu sos de ciocolată
Keine Bewertungen
Sorbet Gin și tonic cu castravete
Keine Bewertungen
Smalec (rillettes de porc)
Keine Bewertungen
Salată de citrice cu vinegretă de sfeclă
Keine Bewertungen
Miniburger cu brânză de capră
2j
Platou cu fructe, cu dressing cu lămâie și miere
15min
Gorditas cu pui și avocado
1j
Galetă cu dovleac și ceapă, cu coleslaw de toamnă
55 Min
Gofre
25 min