Geräte und Zubehör
Cevizli Bursa Lokumu
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 5 Min
25 adet
Zutaten
-
ceviz büyük parçalara bölünmüş300 g
-
kuru üzüm (optional) yıkanmış, kurulanmış150 g
-
su oda sıcaklığında440 g
-
şeker1 tk
-
yaş maya ufalanmış40 g
-
un800 g
-
zeytinyağı yaklaşık 7 yk ekstra zeytinyağı70 g
-
yenibahar6 yk
-
haşhaş tohumu (mavi)3 yk
-
tuz1 ½ tk
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 adet
Natrium
143.2 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
1103.1 kJ /
263.6 kcal
Fett
14.9 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
27.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
LEZİZ DANIŞMAN TARİFLERİ
12 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Tereyağı
40 Min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 Std. 50 Min
Quark
15 Std. 20 Min
Damla Sakızlı Dondurma
10 Std. 25 Min
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1 Std.
Ajvar
1 Std. 20 Min
Tahinli Çörek
2 Std.
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26 Std. 50 Min
Vanilyalı Dondurma
14 Std. 20 Min
Güllü Antep Fıstıklı Lokum
26 Std. 50 Min
Portakallı Lokum
26 Std. 50 Min
Fındıklı Lokum
27 Std. 5 Min