Geräte und Zubehör
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM5)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 portions
Zutaten
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
-
frozen strawberries500 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2.7 mg
Eiweiß
0.9 g
Brennwert
667.9 kJ /
159.6 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Veggie Rolls
45 Min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Root Vegetable Röstis
50 Min
Alpine Macaroni
45 Min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 Std. 45 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Sicilian Caponata
30 Min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2 Std. 35 Min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 Std. 45 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min